Personal trainer

Wat doet een personal trainer? Een personal trainer heeft veel verstand van de fysieke gesteldheid en bepaalt, samen met jou, de mogelijkheden van jouw lichaam en wensen. Sommige mensen hebben als doel Fitter worden, Vitaler worden, Spieropbouw etc. Jouw personal trainer gaat samen met jou een passend plan maken. Ook geeft hij jou het extra duwtje in de rug. Je hebt namelijk ook afspraak met jouw trainer, waardoor op de bank blijven liggen niet bij de opties hoort. We halen je niet thuis op, maar zullen je wel dat duwtje in de rug geven om wat extra gemotiveerd te worden.

Naast de extra motivatie kijk je samen met jouw personal trainer naar de gewenste resultaten.

Personal trainer: wanneer kies je voor ons?

De keuze voor een personal trainer van Iron Lifestyle kan verschillende aanleidingen hebben. Zo kun je voor afslanken en spieropbouw bij een personal trainer terecht maar ook als je bijvoorbeeld een drukke baan hebt en wilt weten hoe je met lichamelijke inspanning beter om zou kunnen gaan met de stress. Je kunt onder andere voor de volgende situaties bij een iron lifestyle personal trainer terecht:

  • Mentaal: lekkerder in je vel zitten, zowel fysiek als psychisch
  • Voeding: leren welke voedingsstoffen essentieel zijn en het volgen van gezonde voedingsschema’s
  • Fysiek: afvallen, spieropbouw en vitaler worden
  • Lifestyle: hoe ga je met tijd, stress en nachtrust om

Waar vind je een personal trainer van Iron Lifestyle

In onze gym aan de Koningslijn 6 in Apeldoorn werken we met ons team van 4 personal trainers. Onze personal trainers kijken ernaar uit samen met jou aan je doelstelling te werken. Met de juiste aandacht, inspanning en voeding kan iedereen zich namelijk lekker voelen in z’n lichaam. Je traint met onze personal trainers in een eigen oefenzaal die geheel uitgerust is met alles wat je nodig hebt. Mochten er tijdens het trainen klachten opkomen kunnen we je direct doorverwijzen naar een van de fysiotherapeuten in onze praktijk.

Klaar voor jouw personal trainer? Maak snel een afspraak

Ben jij er klaar voor je lichaam de aandacht te geven die het verdient? Maak dan een afspraak met een van onze personal trainers. We kijken ernaar uit een trainingsprogramma voor je op te stellen die bij jouw persoonlijke situatie past: je fysieke gestel en persoonlijkheid en daarnaast natuurlijk jouw persoonlijke doelstellingen!

Veelgestelde vragen

Personal trainer Apeldoorn: Wat doet een personal trainer

Ons team van personal trainers zorgt ervoor dat jij goed gericht traint. We bespreken vooraf jouw wensen en doelen en zorgen ervoor dat deze gehaald worden. Soms geven we je een duwtje in de rug, maar meestal ondersteunen we je en zorgen we ervoor dat je een leuke tijd hebt tijdens het sporten. Personal trainer Apeldoorn? Bel Iron Llifestyle

Wat kost een personal trainer

Een personal trainer apeldoorn betaal je afhankelijk van de inzet. Bekijk hier onze pakketten >