Personal trainer Apeldoorn


Op basis van de laatste studies veilig en dieët vrij afvallen en fitter worden.

Wij delen nooit jouw persoonlijke gegevens met derden.

Nu met gratis

Apple Watch!

Meer energie!

Sporten en werken aan je gezondheid brengt meerdere voordelen met zich mee zoals meer energie.

Minder gewicht!

Door kleine aanpassingen te maken op jouw voeding, verandert de lifestyle en ontwikkelt die nieuwe slanke jij!

Geen pijntjes!

Wij verbeteren jouw houding, de juiste houding zorgt voor sterkere spieren en deze zorgen voor minder rug en nek klachten.


Yvon & Sven
Yvon & Sven
2023-10-16
Super gemotiveerde begeleiding! Wij gaan er iedere week met veel plezier heen!
Sanne Oude Nijhuis
Sanne Oude Nijhuis
2023-07-17
Je moest van goede huize komen om mij naar de sportschool te krijgen, ik haatte fitness! Tot nu.... Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de fantastische personal trainers bij Iron Lifestyle Apeldoorn. Sinds ik begonnen ben met hun trainingsprogramma, heb ik geweldige resultaten behaald ( Je moet weten dat ik in basis a-sportief ben) Dat alles dankzij de expertise en toewijding van Robbin, Frank, Jessy en Roel!. Deze mannen weten waar ze over praten! Ze weten precies hoe ze mijn trainingssessies kunnen aanpassen aan mijn individuele behoeften en doelen, waardoor ik op de meest effectieve en veilige manier vooruitgang kan boeken. De gym ziet er goed uit en heeft alles wat je nodig hebt. Het is er schoon en er heerst een aangename sfeer. Heel anders dan de sportscholen waar ik in het verleden kwam. Kortom, ik kan de personal trainers van Iron Lifestyle Apeldoorn ten zeerste aanbevelen aan iedereen die serieus aan de slag wil met sporten.
Erik Oude Nijhuis
Erik Oude Nijhuis
2023-01-31
De heren nemen alle tijd voor je om samen je doelen te bekijken. Ze sturen je op de juiste techniek en dagen je uit wanneer dat nodig is. Een perfecte start van de week.
Mark Barbara
Mark Barbara
2022-10-31
Excellent service. I really appreciate that Robbin listens to what I say and helps me reach my goals and targets rather than a generic session. The sessions are targeted and the exercises are varied, so they do not get boring. Even a few sessions in I can tell I am improving.
karin vonder
karin vonder
2022-09-20
Sporten in een fijne ongedwongen sfeer. Ik voel me er helemaal op mijn gemak. Ik ben totaal geen sporter, maar Frank weet mij telkens weer te motiveren. Ook ben ik al aardig wat kilo's afgevallen. Als dit alleen had moeten doen, had ik het allang opgegeven. Bedankt Frank. We gaan er nog steeds voor 👍💪
Barbara Zandstra-van der Valk
Barbara Zandstra-van der Valk
2022-07-22
De mannen van Iron Lifestyle zijn professioneel en gedreven. Ze halen het beste bij je naar boven en weten je te helpen je doelen te behalen. Oh en ze zijn ook nog mega lief en het is er altijd gezellig! Ze maken sporten een feestje!
Jogé Pruijssen
Jogé Pruijssen
2022-07-13
Als je dan PT wilt, kom dan naar de boys van Iron lifestyle. Ze zijn alle 3 even vriendelijk, vrolijk, kundig, geduldig, eerlijk. Ze weten wat ze doen en waar ze mee bezig zijn. Ze zijn jong, fris en ongelooflijk gedreven! Ze blijven je continu uitdagen! Ik ben iedere keer weer op en top blij om weer naar ze toe te mogen gaan voor een uurtje PT!
Mark Vonder
Mark Vonder
2022-07-07
Fijne plek om in te sporten! Altijd gezellig en een goed oog voor coaching tijdens en na het sporten. Wanneer ik binnenloop bij Iron Lifestyle voel ik mij altijd op mijn gemak. Ze hebben mij geholpen om te gaan sporten en goed op mijn voeding te letten. Echt een aanrader om hier eens langs te gaan! Bedankt mannen.