Personal training op jouw tempo

Personal training hoeft niet altijd op een vaste locatie te zijn. De personal trainers van Iron Lifestyle geven personal training op diverse locaties. Natuurlijk is een training bij ons aan de Koningslijn 6 in Apeldoorn het meest optimaal. Hier beschikken we over een prachtige fitness studio voorzien van de nieuwste fitness apparatuur. Hier kunt u de auto gratis voor de deur parkeren en direct aan het werk gaan met één van onze personal trainers. 

Personal training voor ondernemers

Daarnaast biedt Iron Lifestyle ook personal training voor ondernemers. Dit doen wij omdat het runnen van een bedrijf topsport is. Als je lichaam en geest goed in balans zijn dan heeft het bedrijf daar ook belang bij. Onze personal trainers ontvangen je graag om samen een gedegen plan te maken. Zo kijken we naar de lichaamsbouw, eetgewoontes en natuurlijk bepalen we de stip op de horizon waar we naartoe werken. Als ondernemer ben je gewend om met doelen te werken, waarom zouden we dit dan ook niet doen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt het makkelijk om de personal training gaandeweg aan te passen. Let wel op. Als we een doel bedenken dan houden onze personal trainers je er ook aan. 

Personal training voor teams

Heeft jouw bedrijf medewerkers die vaak ziek zijn of gewoon niet veel energie uitstralen? Denk eens aan onze personal training voor teams. Als we met teams gaan werken aan de fysieke en mentale fitheid dan kunnen we dit doen in groepen van maximaal 8 personen op onze locatie in Apeldoorn. Voordeel van het samen sporten is dat de dynamiek van het team verbeterd wordt. Het team leert beter samen te werken en werken daarnaast gezamenlijk aan de mentale en fysieke fitheid. De medewerkers hebben hier baat bij, maar jij als ondernemer ook. Een fit team werkt natuurlijk veel beter dan een ingekakt team. Reden genoeg om eens kennis te komen maken met onze personal trainers.

Personal trainer Apeldoorn: Wat doet een personal trainer

Ons team van personal trainers zorgt ervoor dat jij goed gericht traint. We bespreken vooraf jouw wensen en doelen en zorgen ervoor dat deze gehaald worden. Soms geven we je een duwtje in de rug, maar meestal ondersteunen we je en zorgen we ervoor dat je een leuke tijd hebt tijdens het sporten. Personal trainer Apeldoorn? Bel Iron Llifestyle

Wat kost een personal trainer

Een personal trainer apeldoorn betaal je afhankelijk van de inzet. Bekijk hier onze pakketten >