Ontstaan

Sinds wij elkaar kennen, is de droom er al om een sportschool te starten. Maar een droom is een doel zonder energie en daar wilden wij verandering in brengen. 

In 2018 zijn wij begonnen met het verzorgen van bootcamps aan groepen van 10 tot 15 personen. Hoe leuk deze tijd ook was, dit was nog niet de droom.

Eind 2019 is er via een bekende contact gelegd met 3 fantastische heren met hun bedrijf in Noord-Apeldoorn. Zij hadden loze ruimte en wilde deze graag ombouwen tot een sport ruimte. Hun vraag of wij wilden starten met het geven van personal training in deze ruimte. Deze kans was fantastisch en hebben wij aangegrepen met 6 handen. Na 2 jaar zaten wij al helemaal vol op locatie noord. We waren dichter bij ons sportschool doel.

Het is ondertussen 2021 en we moeten stappen ondernemen om uit te breiden. We begonnen met het schrijven van een bedrijfsplan om onze eigen sportschool te openen. Dit was een succes en de bank gaf akkoord op ons bedrijfsplan en benodigde investering. Wij realiseerde dat we nog in loondienst waren naast onze opkomende onderneming en wilden toch wel eerst volledig zelfstandig zijn voordat wij de keuze zouden maken een sportschool te starten. We vonden een plek bij koningslijn 6 met een prachtige zaal en gratis parkeerplaats. Deze zaal hebben wij ondertussen ingericht met een huiselijk, warm en sportief interieur. Ondertussen kunnen wij met trots zeggen dat wij hier vanaf 2022 tot op heden met veel plezier in zitten.

Wij hebben een prachtig toekomstperspectief. Samen een voetafdruk achterlaten in deze wereld. De missie is het bereiken voor een haalbaar en realistische levensstijl voor ieder!

Ben jij nieuwsgierig hoe onze toekomst en die van jou eruit komen te zien? Dan vertellen wij dit graag tijdens een kop koffie of thee!