Reviews

Personal training? Wij? Wij sporten toch zelf al… Maar wat is het ontzettend leuk om te merken wat een stappen wij maken met een goede begeleiding! Waar we in de sportschool al snel zouden ‘opgeven’ gaan we er bij Roel volledig voor. Nooit gedacht dat we met zulke gewichten zouden kunnen squatten, daadliften of bankdrukken, en we gaan voor meer!!! Samen met Roel een uurtje knallen. We kletsen niet te veel toch? 🙂

Diana en Annemiek


Engeli verteld over haar transformatie bij ons!


Simone haar ervaring als ondernemer met Personal Training


Als ik had geweten dat PT zo ge-wel-dig was, zou ik begonnen zijn vanaf het moment dat ik kon lopen! Team Iron Lifestyle jullie zijn fantastisch, fris en mega – motiverend.

Jogé


Lieve jongens, Ik kwam hier met 0 kennis. Liep als een kip zonder kop door de sportschool, best genant tussen alle mensen die het (lijken) te weten ;). Na een jaar (denk ik) heb ik al meer ervaring, kennis en zelfvertrouwen. Jullie hebben een groot deel uitgemaakt van mijn voedingsproces en het leren houden van mezelf. Oh en natuurlijk de bijbehorende mindset. Onwijs bedankt daarvoor. De lessen techniek en kracht zijn zeker aan te raden. Die gezelligheid wil je niet missen… Tot snel maar weer <3

Sanne


Koppig dat ik ben had ik niet verwacht een trainer te vinden waar ik stappen mee kon maken. Iemand die met een open blik en zonder vooroordelen het onderste uit de kan zou halen. Ik heb mijn trainer wel degelijk gevonden bij Iron Lifestyle: Robbin met 2 b’s, je bent echt van goud en ik ben blij dat ik mezelf zo ver gekregen heb bij je te komen trainen. Ik heb het handschrift van een klein kind, maar “dat moet ik zelf weten”. Zin in de trainingen die nog komen gaan.

Liefst Sylvana


Van tevoren echt niet kunnen voorstellen wat een verschil persoonlijke begeleiding kan maken in je gevoel van enthousiasme om te gaan (en blijven) sporten. Robbin kan zo goed uitleggen waar welke oefeningen goed voor zijn. Het geduld, de stimulans en soms het struikelblok dat je nodig hebt om tot de beste resultaten te komen. Ik ben superblij dat ik de beslissing heb genomen om bij jullie in training te gaan! Dankjewel!

Karin


Toppers!

Bedankt voor de super-trainingen elke keer weer! Na elke training voel ik me fysiek moe, maar mentaal super goed. Exact wat ik nodig heb in mijn drukke leven. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende training. De progressie die ik de afgelopen maanden heb gemaakt is enorm. Allemaal dankzij jullie, en Frank in het bijzonder. Mijn dank is groot!

Met veilige groet,

Stefan