Roel

Roel

De meeste mensen hebben wel een fysiek doel wat ze graag zouden willen behalen.
Maar hoe weet je nou of je wel of niet optimaal bezig bent om dat te bereiken? Die vraag neem ik jou graag uit handen. Door mijn kennis over fitness en voeding met jou te delen zorg ik ervoor dat je niet alleen in het uurtje sporten productief bezig bent voor je doel, maar ook in overige 23 uur van de dag. Fitheid verbeteren is zoveel meer dan alleen een uurtje sporten op een dag. Voeding, slaap, stress en belasting hebben hier allemaal invloed op. Doormiddel van bewuste keuzes te maken en slim te trainen kan ik je helpen je doel behalen.

Een belangrijke quote die ik mensen graag meegeef is: “De beste manier om in shape te komen voor de zomer, is om jezelf in de andere 3 seizoenen niet out of shape te laten raken.”

Roel heeft inmiddels al meer dan 9 jaar ervaring met fitness en voeding. Zijn specialiteiten liggen bij het verhogen van spier- en verlagen van vet-massa. De nadruk tijdens zijn trainingen zal liggen op het uitvoeren van losse krachtoefeningen en de stabiliteit die hiervoor nodig is te perfectioneren. Samen zorgt Roel met jou dat sport en voeding hand in hand gaan.