Frank – Personal Trainer

Frank – Personal Trainer

Het is tijd om de fitnesswereld te veranderen!
Tegenwoordig ben je in de sportschool eerder een nummer dan een lid of klant. Samen met een onrealistisch doel is dit vaak een te grote drempel om naar een sportschool of PT’er toe te stappen. Bij mij kan dit anders! Personal training moet persoonlijk zijn, daarom hoop ik samen met jou een persoonlijke connectie aan te gaan zodat je het gevoel krijgt dat je thuiskomt zodra je gaat sporten. Elke doelstelling is te behalen met een realistisch beeld en de juiste aanpak.

Sporten in een persoonlijke veilige sfeer. Dat is wat Frank bij ons nastreeft. Geen doelstelling is te gek om te stellen, samen met Frank kan je om de tafel gaan zitten onder het genot van een lekker kopje koffie, om hier een realistisch beeld en plan bij te stellen.

Frank zijn expertise ligt voornamelijk bij het verliezen van gewicht en het zo fit mogelijk maken en laten voelen van het lijf. Tijdens zijn trainingen heeft hij een functionele aanpak, dus er worden altijd meerdere spieren tegelijk gebruikt om zo het optimale uit een uurtje trainen te halen.